Met een productiecapaciteit van meer dan 3 miljoen ton, mag Shin-Etsu zich 's werelds grootste PVC-producent noemen. In Nederland vindt de productie plaats op twee locaties: Botlek & Pernis. Het commerciële hart zetelt in Hilversum. Onze afnemers verwerken onze PVC in leidingsystemen, raamkozijnen, vloerbedekking, kabels en een groot aantal andere producten.

Nieuws

In categorie PVC Producenten van de Best Polymer Producers Awards for Europe is Shin-Etsu derde geworden. We behaalden een overall score van 78,91 procent.

De Polymer Producer Awards is een initiatief van Polymer Comply Europe, een dienstverlener die de kunststofindustrie bijstaat in EU-wetgeving. Voor het derde jaar op rij vroegen zij klanten van polymeerproducenten hun waardering uit te spreken op vijf criteria: leverbetrouwbaarheid, productkwaliteit, naleving van regelgeving & technische service, communicatie, en innovatie.

De Polymer Producers Awards beslaan acht categorieën, waaronder de categorie PVC producenten. In die categorie is Shin-Etsu derde geworden. De awards werden donderdag 24 mei jl. in Milaan uitgereikt.

Deze week beginnen de middelbare schoolexamens. Shin-Etsu wenst alle scholieren veel succes en in het bijzonder de scheikundekandidaten. Vwo-scholieren doen donderdag 17 mei het scheikunde-examen en havisten op vrijdag 25 mei. Vanzelfsprekend hopen wij dat een aantal van hen geïnspireerd is geraakt een gekozen heeft voor een passende vervolgstudie, zoals scheikundige technologie, en van de vmbo’ers KB en TL bijvoorbeeld mbo Procesoperator of Maintenance technicus. Zoek je een passende stageplek tijdens je (vervolg)studie? Shin-Etsu is een erkend leerbedrijf en biedt verschillende stage-mogelijkheden.

 Ervaar hoe uitdagend het is om een chemiebedrijf te runnen,
 dat duurzaam onderneemt én winst maakt.

  

Nieuws

Nieuws