Met een productiecapaciteit van meer dan 3 miljoen ton, mag Shin-Etsu zich 's werelds grootste PVC-producent noemen. In Nederland vindt de productie plaats op twee locaties: Botlek & Pernis. Het commerciële hart zetelt in Hilversum. Onze afnemers verwerken onze PVC in leidingsystemen, raamkozijnen, vloerbedekking, kabels en een groot aantal andere producten.

Nieuws

Voor veel vrouwen is het herkenbaar: na een avondje uit op prachtige hakken, kun je van de pijn niet meer lopen. De Amsterdamse ondernemer Joel Bijlmer bedacht samen met zijn vriendin een oplossing: Aftersocks. 
Het zijn mooie, modieuze sokken met een zooltje van PVC eronder. Flexibel, dus makkelijk mee te nemen in een handtas. Aan het eind van de avond ruil de pumps om voor de Aftersocks en je kunt veilig over straat kunt lopen.
De ondernemers zetten hun idee op Kickstarter en haalde binnen een mum van tijd het benodigde bedrag binnen. Met ruim 27.000 orders in de eerste drie maanden is het idee inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Bron: aftersocks.com.
 

Shin-Etsu wenst eenieder mooie kerstdagen en het allerbeste voor 2020.

 Ervaar hoe uitdagend het is om een chemiebedrijf te runnen,
 dat duurzaam onderneemt én winst maakt.

  

Nieuws

Nieuws