Assistant Dayshift Operator

Assistant Dayshift Operator

Ben jij de Assistant Dayshift Operator die ’s werelds grootste PVC-producent goed laat draaien?

Locatie: Pernis
Dienstverband: Fulltime
Niveau: MBO werk - en denkniveau  
Ervaring: Minimaal 5 jaar werkervaring   

Wie zijn wij?
Shin-Etsu PVC is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in de productie van PVC. Productie in Nederland vindt plaats in twee moderne plants. Op het Bedrijvenpark Botlek wordt vinylchloride monomeer (VCM) geproduceerd, grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC). Productie van PVC vindt plaats op onze locatie in Pernis.

Over de functie
In deze functie ga je fulltime aan de slag in een dagdienst functie, waarin je op roulatiebasis diverse werkzaamheden verricht. Je draagt zorg dat de fabriek en beladingen van vrachtauto’s binnen de opgegeven voorschriften en instructies zo optimaal mogelijk functioneert. De afdeling bestaat uit een Allround Operator, 4 Loading Operators en 1 Assistant Loading Operator. Je rapporteert aan de Co Shift Leader Ploeg 6.
 
Taken en verantwoordelijkheden

• Ontvangen en lossen van proceschemicaliën;
• Aanmaken en administreren van proceschemicaliën;
• Op roulatiebasis zelfstandig bijhouden van diverse smeerprogramma’s;
• Assisteren bij diverse sleutelklussen en assisteren van medewerkers tijdens fabrieksstop(s);
• Verrichten van verschillende onderhoudswerkzaamheden van verschillende aard;
• Assisteren bij proeven die in de plant worden uitgevoerd;

Functie-Eisen
Je bent in het bezit van een MBO Algemene Operationele Techniek niveau 2/3 of Vapro A/B, incl. praktijk.
Aangevuld met een Heftruckcertificaat en een VCA certificaat. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie in de (petro) chemie en het rijden op een heftruck.

Persoonlijkheidsprofiel en kwaliteiten
Je beschikt over de kerncompetenties flexibiliteit, zelfstandigheid, resultaatgerichtheid, initiatief en samenwerken. Je bent een echte teamspeler en je vindt het prettig om zowel binnen als buiten te werken en ben niet bang om je handen vuil te maken.

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Werken bij Shin-Etsu is werken in een cultuur waarbij betrouwbaarheid centraal staat. Dit betekent zo weinig mogelijk verstoringen en het realiseren van de productieplanningen, maar ook het nakomen van onze afspraken. Daarnaast gaat betrouwbaarheid over prestaties in veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Bij Shin-Etsu werken we samen, resultaatgericht en gaan we ervan uit dat je eigenaarschap toont. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe en persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere vaktechnische- en persoonlijke ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand, flexibele werktijden en een goede verlofregeling.

Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl. Een assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook bellen naar 010-4389788 en vragen naar Tessa de Ronde, HR & Recruitment Officer

U bent hier