IT Administrator

IT Administrator

Locatie: Rotterdam-Botlek en Pernis, Zuid-Holland
Dienstverband: Tijdelijk dienstverband 1 jaar, 32-40 uur
Niveau: MBO/HBO werk- en denkniveau 
Ervaring: Relevante werkervaring

Ben jij de IT Administrator die zorgt voor het goed functioneren van alle ICT systemen?

De functie
Als IT Administrator ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van alle ICT systemen van onze organisatie. Je draagt zorg voor alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden van de soft- en hardware, die nodig zijn voor een goed functionerend IT system.
Je zult je bezig houden met het implementeren en beheren (zorgdragen voor het adequaat functioneren) van de ICT Infrastructuur. Je voert dagelijks beheer van de Microsoft gebaseerde server- en desktopsystemen, lost veel voorkomende incidenten en problemen op en voert op projectbasis implementaties en migraties uit. Daar waar werkzaamheden worden uitgevoerd door externe dienstverleners, ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en toezien op het veilig en kwalitatief goed uitvoeren van deze werkzaamheden. Je overlegt met collega’s tijdens de voorbereiding, planning en uitvoering van regulier en preventief werk en waar nodig geef je aanwijzingen. Je rapporteert over de voortgang, status en planning van projecten en IT incidenten aan jouw leidinggevende.

Taken en verantwoordelijkheden
• Beheren en onderhouden van de ICT infrastructuur;
• Levert bijdragen aan het maken van technisch en functionele ontwerpen;
• Zelfstandig technisch ontwerpen maken;
• Voorbereiden en implementeren van hard en software componenten in de ICT infrastructuur;
• Voorbereiden en uitvoeren van hardware en software migraties binnen de server omgeving;
• Lokaliseren en verhelpen van verstoringen in zowel hardware als software;
• Vaststellen van mogelijke verbeteringen in de ICT infrastructuur. Stelt deze vast, bereidt deze voor en voert deze uit;
• Het uitvoeren van de werkzaamheden via ITIL incident en/of wijzigingsprocessen;
• Het geven van gebruikersondersteuning wanneer dit nodig is het en bijhouden van documentatie.

Functie-Eisen
• Minimaal afgeronde ICT-gerelateerde opleiding MBO niveau 4 / HBO werk- en denk niveau;
• Technische kennis en ervaring met Windows Server 2003, 2008, 2012 en 2016;
• Ervaring met implementaties en migraties van Microsoft servers/producten;
• Kennis van Microsoft Exchange (2010/2016);
• Kennis van Active Directory, Group Policies en software deployments;
• Je hebt ervaring met virtualisatie applicaties (bijv. Citrix of VMware);
• Kennis van Windows 8.1 en Windows 10;
• Beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Persoonlijkheidsprofiel en kwaliteiten
Plannen & realiseren, probleemanalyse en uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Daarbij kan je zelfstanding werken en ben je bekend met het voorbereiden en uitvoeren van ICT projecten. 

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Werken bij Shin-Etsu is werken in een cultuur waarbij betrouwbaarheid centraal staat. Dit betekent zo weinig mogelijk verstoringen en het realiseren van de productieplanningen, maar ook het nakomen van onze afspraken. Daarnaast gaat betrouwbaarheid over prestaties in veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Bij Shin-Etsu werken we samen, resultaatgericht en gaan we ervan uit dat je eigenaarschap toont. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe en persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere vaktechnische- en persoonlijke ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand, flexibele werktijden en een goede verlofregeling.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl. Een assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook bellen naar 010-4389788 en vragen naar Tessa de Ronde, HR & Recruitment Officer. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

U bent hier