Nieuws

 

April 2018: DeltaPORT Donatiefonds keert 275.000 euro uit aan goede doelen

De Ronde van Katendrecht, het Historisch Stadspektakel Vlaardingen en molen De Hoop in Abbenbroek, zijn enkele voorbeelden van organisaties die de afgelopen periode een bijdrage ontvingen van het DeltaPORT Donatiefonds. Shin-Etsu ondersteunt dit fonds.

Zo komt met de financiële ondersteuning vanuit het DeltaPORT Donatiefonds het maalvaardig maken van molen De Hoop een stap dichterbij. Maalvaardig maken houdt onder meer in dat de aandrijfwielen weer in de goede stand worden gezet en dat er nieuwe maalstenen worden geplaatst. Daarnaast krijgt de molen in de komende periode een opknapbeurt waarbij het metselwerk wordt gerepareerd. Als alles volgens planning verloopt zal molen De Hoop volgend voorjaar weer malen.

Vorig jaar werd in totaal 275.000 euro aan goede doelen uitgekeerd. Het DeltaPORT Donatiefonds maakte dit onlangs bekend tijdens een bijeenkomst met een groot aantal vertegenwoordigers van organisaties die een financiële bijdrage ontvingen.

Samen met andere bedrijven in het Rotterdamse haven- en industriegebied en het Havenbedrijf Rotterdam toont Shin-Etsu via het DeltaPORT Donatiefonds haar maatschappelijke betrokkenheid. Het fonds verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk die actief zijn op het gebied van welzijn, cultuur, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied.

U bent hier