Nieuws

 

Maart 2018 / Steve Scurrell, Shin-Etsu’s nieuwe UK Sales Manager

Steve Scurrell is toegetreden tot het salesteam van Shin-Etsu. Als UK Sales Manager wordt hij in eerste instantie de collega van Paul Abbott, die al vele jaren de PVC-verkopen op de Britse markt verzorgt. Uiteindelijk zal Steve de werkzaamheden van Paul overnemen.

Steve werkt sinds 1994 binnen de PVC-industrie. Zo bekleedde hij verschillende functies op het gebied van senior operations management bij een aantal grote PVC-afnemers in het Verenigd Koninkrijk en was hij technisch verkoper bij Baerlocher. De afgelopen vijftien jaar werkte hij bij Synseal waar hij, naast vele andere functies, verantwoordelijk was voor de inkoop van PVC bij Shin-Etsu.

Daarmee brengt Steve niet alleen veel ervaring mee, maar ook een uitgebreid netwerk van contacten binnen de PVC-industrie in de UK. Hij kijkt dan ook uit naar het naar het bedienen van die contacten binnen zijn nieuwe functie bij Shin-Etsu, een bedrijf dat hij als inkoper bij zijn vorige werkgever heeft leren kennen en waarvoor hij grote waardering heeft.   

U bent hier