Meer over ons

Meer over ons

Shin-Etsu PVC is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in de productie van PVC. Productie in Nederland vindt plaats in twee moderne plants. Op het Bedrijvenpark Botlek wordt vinylchloride monomeer (VCM) geproduceerd, grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC). Productie van PVC vindt plaats op onze locatie in Pernis.

In ons werk staan prestatie, kwaliteit, innovatie, milieu en veiligheid centraal. Onze klanten zijn verspreid over heel Europa en verwerken onze PVC in leidingsystemen, raamkozijnen, kabels, vloerbedekking en zelfs in supersnelle sportbolides. Een vooraanstaande positie bereik je niet zomaar

Als chemiereus investeren we heel veel in techniek en innovatie. Daarnaast in gezondheid, milieu en veiligheid. Niet voor niets zijn onze productiefaciliteiten ISO-gecertificeerd. De basis van het succes schuilt voor een belangrijk deel in onze medewerkers. Tevréden medewerkers. Shin-Etsu investeert dan ook veel in vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien bieden we goede arbeidsomstandigheden en - voorwaarden. Daarmee vervullen we zelfs een voorbeeldfunctie in de regio.

Kom bij ons kijken

Wil je op één van onze bedrijven komen kijken? Bekijk de mogelijkheden >

 

Medewerkers aan het woord

Ik ben opgegroeid in Polen, en op mijn 12e jaar verhuisd naar Nederland. Hier heb ik verschillende technische opleidingen afgerond. Ik ben bij Shin-Etsu als operator komen werken omdat het een interessante fabriek en toch een kleine, toegankelijke organisatie is. Shin-Etsu biedt goede arbeidsvoorwaarden, investeert veel in haar personeel en je bent er niet gauw uitgeleerd!

Jarek Baraniak
operator
 

Ik werk als customer service co-ordinator op het verkoopkantoor. Een afwisselende baan, met contacten door heel Europa. Sinds ik moeder ben, ben ik via de levensloopregeling drie dagen gaan werken. Dat was geen probleem en is goed opgevangen. Ik werk in een klein team, met veel mogelijkheden om mijzelf te ontplooien.


Louise Wijnberg
customer service coördinator
 

Meer interviews >

U bent hier