Plant Inspector

Plant Inspector

Locatie: Rotterdam-Botlek en Pernis, Zuid-Holland
Dienstverband: 40 uur per week
Niveau: MBO werk- en denkniveau 
Ervaring: Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Ben jij de Plant Inspector die Shin-Etsu zoekt met als hoofdtaak de drukapparatuur op beide productie locaties beschikbaar te houden?

Taken en verantwoordelijkheden
Voor onze afdeling Inspectie Van de Gebruiker (IVG) zoeken we een (aankomend) Plant Inspecteur niveau 2 die onder de supervisie van de Senior Inspecteur de activiteiten richt op drukapparatuur en toebehoren. Je verantwoordelijkheden als (aankomend) Plant Inspecteur liggen primair bij de drukapparatuur. En dat gaat verder dan alleen het uitvoeren van inspecties. Zo stel je herbeoordelings- en inspectieplannen op en leg je resultaten vast voor zaken als herkeuring en termijnverlening. Waar nodig neem je beslissingen over deelaspecten van de procesgang. Je beheerst databases en archieven, stuurt inspecteurs en NDO meettechnici aan en draag je het nodige bij aan het continueren van de IVG.

Functie-Eisen
• Je bent minimaal in de afrondingsfase van de opleiding voor het certificaat I&K niveau 2;
• Je hebt relevante kennis en ervaring op het gebied van drukapparatuur, wet- en regelgeving, degradatiemechanismen, computersystemen en MS Office;
• Je bent een teamspeler met de nodige leidinggevende en organisatorische capaciteiten;
• Je houdt van aanpakken en je kunt jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Werken bij Shin-Etsu is werken in een cultuur waarbij betrouwbaarheid centraal staat. Dit betekent zo weinig mogelijk verstoringen en het realiseren van de productieplanningen, maar ook het nakomen van onze afspraken. Daarnaast gaat betrouwbaarheid over prestaties in veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Bij Shin-Etsu werken we samen, resultaatgericht en gaan we ervan uit dat je eigenaarschap toont. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe en persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere vaktechnische- en persoonlijke ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand, flexibele werktijden en een goede verlofregeling.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl. Een assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook bellen naar 010-4389788 en vragen naar Tessa de Ronde, HR & Recruitment Officer. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

U bent hier