Technician E/I/Q

Technician E/I/Q

Locatie: Rotterdam-Pernis, Zuid-Holland
Dienstverband: Fulltime
Niveau: MBO- werk en denkniveau
Ervaring: Minimaal 2 jaar ervaring

Ben jij onze Technician E/I/Q die onze installaties en apparatuur in goede staat houdt en verbetert?

Wie zijn wij?
Shin-Etsu PVC is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in o.a. de productie van PVC. De productie van PVC in Nederland vindt plaats in twee moderne plants. Eén op het Bedrijvenpark Botlek waar vinylchloride monomeer (VCM) wordt geproduceerd, grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC) en de andere plant op de Shell locatie in Pernis waar de productie van PVC plaats vindt. In ons werk staan veiligheid, milieu, kwaliteit, prestatie en innovatie centraal.

Functieomschrijving
Als Technician E/I/Q ben je mede verantwoordelijk voor het in goede staat houden en verbeteren van installaties en apparatuur van de productie-unit. Het gaat daarbij om zowel preventieve als correctieve werkzaamheden.
Shin-Etsu biedt de mogelijkheid om je op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie en kwaliteitsmetingen te ontwikkelen naar een vakvolwassen Allround Technician.

Je onderhoudt meet en regel-, elektrische- en analytische proces systemen, doet analyse van storingen en stelt, samen met de afdeling werkvoorbereiding, werkopdrachten vast. Daarnaast voer je periodieke inspecties uit, met als resultaat dat de technische conditie van onze installatie goed in beeld blijft, zodat er tijdig preventieve acties ondernomen kunnen worden. Verder ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van herstel werkzaamheden van in SAP gemelde verstoringen, de rapportages en de bijbehorende opvolging en nazorg hiervan. Je levert een bijdrage in de bepaling van het E/I/Q werkpakket voor de uitvoering van fabriek stops. Je overlegt als toezichthouder met inspectiediensten en contractors tijdens de voorbereiding, planning en uitvoering van regulier en preventief werk, en waar nodig geef je aanwijzingen. Je rapporteert over de voortgang, status en planning van projecten aan jouw leidinggevende. Je geeft als kennisdrager input aan nieuwe en lopende projecten.

Functie-eisen
• Je hebt een afgeronde opleiding meet- en regeltechniek en met voorkeur analyzer onderhoudstechnicus, MBO-4;
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de petrochemische industrie;
• Je hebt interesse in het ontwikkelen van kennis van instrumentatie, gaschromatografie en elektrotechniek;
• Je denkt oplossingsgericht en bent in staat verbetervoorstellen te schrijven;
• Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
• Kennis van SAP is een pre.

Persoonlijkheidsprofiel en kwaliteiten
Je werkt graag in teamverband en je beschikt over goede contactuele en sociale eigenschappen. Daarbij ben je flexibel, leergierig en ben je oplossingsgericht.

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je dan ook alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag er zijn en omvat onder andere een goed salaris, een 13e en 14e maand. En een uitstekende verlofregeling bestaande uit 25 vakantiedagen en 15 Adv-dagen.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl. Een assessment is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook bellen naar 010-4389788 en vragen naar Tessa de Ronde, HR & Recruitment Officer. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

U bent hier