Technician Mechanical

Technician Mechanical

Locatie:  Rotterdam-Botlek, Zuid-Holland
Dienstverband:  40 uur per week
Niveau:  MBO werk- en denkniveau
Ervaring:  Minimaal 5 jaar

Ben jij de Technician Mechanical, die wij zoeken die onze mechanische systemen onderhoudt?

Taken en verantwoordelijkheden
Voor onze VCM-fabriek gevestigd in het hart van de Botlek, zijn we op zoek naar een gedreven en gemotiveerde Technician Mechanical die ons onderhoudsteam komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van preventief en correctief onderhoud aan mechanisch equipment. Tevens zal je ook laswerkzaamheden van leidingdelen in eigen werkplaats gaan uitvoeren. Je weet storingen te lokaliseren en achterhaalt (mogelijke) storingsoorzaken. Op termijn zal je ook contractors begeleiden in de uitvoering van uitbestede onderhouds- en projectmatige werkzaamheden, ook tijdens stops. Jouw werkzaamheden worden in dagdienst uitgevoerd en je neemt deel aan onze consignatieregeling.

Functie-eisen
• Een afgeronde opleiding MBO niveau 4 richting werktuigbouw of je verwacht deze binnenkort af te ronden
• Enige ervaring als Technician Mechanical in de chemie is een pre;
• Je bent in het bezit van lascertificaten of bereid deze te halen;
• Ervaring met piping en/of apparatenbouw;
• Je bent bekend met lasproces 141 (TIG-lassen);
• Je bent bekend met lasproces 111 (Elektrode lassen);
• Je kan zelfstandig tekeningen lezen;
• Affiniteit met onderhoudsmanagement systemen en ervaring met MS Office applicaties (Word/Excel);
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Jouw kwaliteiten en persoonlijkheidsprofiel
Je werkt graag in teamverband en je beschikt over goede contactuele en sociale eigenschappen.
Mede met het oog op veiligheid en milieu is accuratesse en een hoog verantwoordelijkheid gevoel belangrijk.
Daarbij ben je flexibel, leergierig en pak je uitdagingen met beide handen aan.

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Werken bij Shin-Etsu is werken in een cultuur waarbij betrouwbaarheid centraal staat. Dit betekent zo weinig mogelijk verstoringen en het realiseren van de productieplanningen, maar ook het nakomen van onze afspraken. Daarnaast gaat betrouwbaarheid over prestaties in veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Bij Shin-Etsu werken we samen, resultaatgericht en gaan we ervan uit dat je eigenaarschap toont. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe en persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere vaktechnische- en persoonlijke ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand, flexibele werktijden en een goede verlofregeling.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl. Een assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook bellen naar 010-4389788 en vragen naar Tessa de Ronde, HR & Recruitment Officer. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

U bent hier