Interviews

Shin-Etsu ziet een toekomst voor PVC
Catherine Michel
technical service and product liaison manager

Ik ben verantwoordelijk voor “technical service” bij Shin-Etsu PVC. Ik ondersteun de verkoopafdeling bij contacten met klanten in heel Europa. Ik moet er voor zorgen, dat onze producten altijd voldoen aan de eisen van onze klanten en aan andere specifieke eisen. Ik vind het aantrekkelijk om voor Shin-Etsu te werken omdat PVC een kernactiviteit is. Het is duidelijk, dat Shin-Etsu gelooft in de toekomst van PVC. Ik vind het ook stimulerend om voor een wereldwijde organisatie te werken.

Shin-Etsu biedt goede arbeidsvoorwaarden
Jarek Baraniak
operator

Ik ben opgegroeid in Polen, en op mijn 12e jaar verhuisd naar Nederland. Hier heb ik verschillende technische opleidingen afgerond. Ik ben bij Shin-Etsu als operator komen werken omdat het een interessante fabriek en toch een kleine, toegankelijke organisatie is. Shin-Etsu biedt goede arbeidsvoorwaarden, investeert veel in haar personeel en je bent er niet gauw uitgeleerd!

Minder werken was geen probleem
Louise Wijnberg
customer service coördinator

Ik werk als customer service co-ordinator op het verkoopkantoor. Een afwisselende baan, met contacten door heel Europa. Sinds ik moeder ben, ben ik via de levensloopregeling drie dagen gaan werken. Dat was geen probleem en is goed opgevangen. Ik werk in een klein team, met veel mogelijkheden om mijzelf te ontplooien.

Doorgroeimogelijkheden bij Shin-Etsu
Paul Beaufort
QHSE Manager

Van huis uit ben ik chemisch technoloog. Na 18 jaar met plezier als senior process engineer gewerkt te hebben, kwam de functie van QHSE manager op mijn pad. Ik heb de kans gegrepen. Als QHSE manager draag ik de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit-, gezondheid-, veiligheid- en milieuprocessen binnen Shin-Etsu. Wat mij betreft heeft Shin-Etsu prima groeimogelijkheden. Het is een klein, maar flexibel en rechtvaardig bedrijf dat luistert naar de wensen van zijn medewerkers.

Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid
Rogier Solbrig
allround technician mechanical

Ik werk, na een paar andere werkgevers in de regio, sinds kort bij Shin-Etsu als allround monteur. Dat is een goede keus geweest: het is een leuke club die ruim voldoende uitdaging biedt. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en dat vind ik prettig. Door de directe contacten merk je ook dat je meer gewaardeerd wordt.

Werken bij Shin-Etsu is uitdagend!
Ron Nieuwland
process automation supervisor

Na meet- en regeltechniek ben ik via hoofdtechnicus E&I nu doorgegroeid naar systeembeheerder process automation. Voor mij is het belangrijk om geprikkeld te blijven in m'n werk. Het vak is enorm in beweging, en Shin-Etsu ook. We investeren veel in nieuwe technologieën, en ons proces wordt steeds verder gedigitaliseerd. Uitdagend!

Tijdens werktijd studeren
Sieb Kindermans
co-shiftleader

Ik ben hier begonnen als operator, na verschillende cursussen ben ik nu co-shiftleader: de plaatsvervangend leidinggevende in een ploeg. Dat doe ik met veel plezier bij Shin-Etsu, waar de lijnen kort zijn en de cultuur open is. Op rustige momenten kun je veel tijdens werktijd studeren. Zelf stimuleer ik ook anderen daarin. 

Persoonlijke ontwikkeling veranderde mijn leven
Wout van der Valk

Ik werk hier al bijna dertig jaar. Drie jaar geleden dacht ik dat ik als operator m'n tijd uit ging zitten, totdat ik de mogelijkheid kreeg deel te nemen aan de middle management cursus. Die persoonlijke ontwikkeling heeft mijn leven veranderd, verrijkt en leuker gemaakt. Inmiddels ben ik zelfs shiftleader geworden!

U bent hier