Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Locatie: Rotterdam - Pernis, Zuid-Holland
Dienstverband: Fulltime
Niveau: MBO denk- en werkniveau
Ervaring: Ervaring in de procesindustrie

Ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider die een professionele voorbereiding van onderhoudswerkzaamheden weet te realiseren?

Wie zijn wij?
Shin-Etsu PVC BV is onderdeel van Shin-Etsu Chemical Ltd., wereldmarktleider in de productie van PVC. Productie in Nederland vindt plaats in twee moderne plants.
Op het Bedrijvenpark Botlek wordt vinylchloride monomeer (VCM) geproduceerd. Dit is de grondstof voor de productie van polyvinylchloride (PVC)dat plaats vindt op onze locatie in Pernis.

In ons werk staan veiligheid, prestatie, kwaliteit en verbetering centraal. Met een productiecapaciteit van meer dan 3 miljoen ton wereldwijd, mag Shin-Etsu zich 's werelds grootste PVC-producent noemen. In Nederland produceren wij op twee locaties: Botlek (VCM) en Pernis (PVC). Onze afnemers verwerken onze PVC in leidingsystemen, raamkozijnen, vloerbedekking, kabels en een groot aantal andere producten.

De functie
Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een professionele voorbereiding van uit te voeren onderhoudswerkzaamheden m.b.t. correctief, preventief en stop gebonden onderhoud waarbij de focus voornamelijk richting Werktuigbouwkunde zal zijn.
Daarbij zal je ook deels werkzaamheden richting de vakgebieden E/I/Q en Civiel uitvoeren.
Je zet een werkscope om in taken, je plant en calculeert mensen en middelen in en je betrekt hierbij de Maintenance Reliability Engineer. Je werkt samen met de Maintenance Supervisor van Shin-Etsu en uitvoerende derde partijen. Je omschrijft de benodigde materialen, gereedschappen en diensten. Je rapporteert direct aan de Maintenance Manager

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
Je zorgt voor goed voorbereide werkpakketten. In de na bereidingsfase zorg je voor het verwerken van aanpassingen. Het voorbereiden doe je in teamverband, waarbij je eventuele werkvoorbereiders van contractors begeleidt en als toezichthouder kan fungeren. Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, signaleer je problemen en draag je oplossingen aan. Ook verzamel je gegevens om te kunnen rapporteren aan je leidinggevende.
Verwerken van facturen en ontvangen van goederen behoort o.a.  tot de administratieve werkzaamheden

Jouw kwaliteiten en persoonlijkheidsprofiel
• Je hebt een MBO niveau 4 diploma (bij voorkeur richting werktuigbouw);
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de petrochemische industrie;
• Je hebt kennis van - en ervaring met het werken in SAP;
• Kennis van basis planningen in Microsoft Projects;
• Je staat met beide benen op de grond, bent stressbestendig, communicatief vaardig en een echte teamspeler. 

Ons aanbod
We mogen dan wel de grootste PVC-producent ter wereld zijn, bij ons ben je niet een van de velen. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je dan ook alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Ook investeren we graag in jouw verdere ontwikkeling. Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag er zijn en omvat onder andere een goed salaris, een 13e en 14e maand. En een uitstekende verlofregeling bestaande uit 25 vakantiedagen en 15 Adv-dagen.

Informatie en sollicitatie
Ben je enthousiast geworden en wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@shinetsu.nl. Een assessment is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook bellen naar 010-4389788 en vragen naar Tessa de Ronde, HR & Recruitment Officer. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

U bent hier