EmailTwitterFacebookLinkedIn

Jacqueline Dubel

 

 

“Naast mijn commerciële vaardigheden,

moet ik ook oog hebben voor hetgeen op de werkvloer gedaan moet worden.”


Jacqueline Dubel, Senior Buyer
Sinds 2010 werkzaam bij Shin-Etsu


Wat is er zo aantrekkelijk dat je bij Shin-Etsu blijft werken?
“Shin-Etsu is een groot, internationaal bedrijf, maar compact in Nederland. Dat maakt dat je redelijk autonoom je werk kan doen. Ik vind het aantrekkelijk dat we als afdeling ons eigen beleid en procedures kunnen voeren, uiteraard passend binnen het algemene beleid van Shin-Etsu.”

Waar ben je het meest trots op in je loopbaan bij Shin-Etsu?
“De kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgebouwd. Naast mijn eigen vakkennis, weet ik veel van onze fabrieken. Ik ben goed op de hoogte van allerlei processen, ook op technisch gebied, zonder dat ik daar een specifieke opleiding voor heb. Als iemand iets wil weten, komen ze vaak met hun vragen bij mij. ‘Jacq weet altijd alles’, hoor je vaak. Dat is niet altijd makkelijk of prettig, maar ik beschouw het wel als een mooi compliment.”

Welke drie kenmerken maken dat iemand bij Shin-Etsu zou moeten solliciteren?
“Shin-Etsu is een compacte organisatie die open staat voor jouw vakkundige inbreng. Van hoog tot laag, iedereen staat voor elkaar open. Je krijgt alle ruimte en kansen om jezelf verder te ontwikkelen.”

Welke kansen heeft Shin-Etsu jou geboden?
“Veel autonomie in mijn werk. Dat Shin-Etsu een kleine organisatie is, maakt dat je veel zelfstandiger je werk kunt uitvoeren. Je kunt ook makkelijker samen met en over  afdelingen heen acteren dan bij een grotere organisatie.”