EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

Ons aanbod

We mogen dan wel onderdeel zijn van de grootste PVC-producent ter wereld, bij ons ben je niet een van de velen. Meedenken en meegroeien; werken bij Shin-Etsu betekent een bijdrage leveren aan de organisatie door jezelf te ontwikkelen.

In ons werk staan prestatie, kwaliteit, innovatie, milieu en veiligheid centraal. Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je alle ruimte voor eigen initiatief. Ook investeren we graag in jouw verdere vaktechnische- en persoonlijke ontwikkeling.

Binnen Shin-Etsu heerst een informele sfeer. Dat betekent korte lijnen en veel contact tussen de afdelingen. Ons bedrijf is compact, maar veelzijdig. Fornuizen, destillatiekolommen, pompen en de nieuwste besturingssystemen: operators krijgen bij ons een echte uitdaging. Ook op de afdeling maintenance werken gedreven specialisten die de fabriek door en door kennen. In ‘verbeterteams’ denken medewerkers en managers gezamenlijk na over het verbeteren van processen binnen ons bedrijf.

Goede arbeidsvoorwaarden

Ons arbeidsvoorwaardenpakket mag gezien worden en omvat o.a. een goed salaris, een 13e en 14e maand, flexibele werktijden en een goede verlofregeling.

Met trainingen en cursussen wordt niet alleen de persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd, maar ook het allround vakmanschap. Jouw ambitie en de organisatiedoelstellingen vormen daarbij het uitgangspunt.