EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

Stage lopen 

Shin-Etsu begint zo vroeg mogelijk met investeren in de ontwikkeling van de medewerkers. Vandaar dat wij uitdagende stageplekken bieden aan mbo-, hbo en wo-studenten voor minstens vier maanden op de afdelingen Productie, Maintenance, het Laboratorium en Engineering. 

Actief en enthousiast meedenken is hier dagelijkse praktijk. Er is sprake van veel vrijheid terwijl je echt wordt betrokken bij de bedrijfsvoering. Je krijgt alle ruimte en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen en alles uit je stage te halen.

Kwaliteiten en persoonlijkheidsprofiel

Wat we van je vragen: enthousiasme, flexibiliteit, accuratesse, teamgeest en de drive om jezelf verder te ontwikkelen. Daar kunnen we niet genoeg op hameren. Het ligt aan jou, je krijgt de kans. Het helpt als je goed kunt communiceren met je omgeving, een harde werker bent, kritisch blijft, openstaat voor anderen en de juiste teamspirit hebt.

Ons aanbod

Naast veel afwisseling in een technisch hoogwaardig en open werkklimaat, biedt Shin-Etsu je alle ruimte voor eigen initiatief en hechten we zeer aan korte lijnen en directe, persoonlijke communicatie. Ook bieden wij een stagevergoeding.

Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en is werken bij Shin-Etsu iets voor jou? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief via deze pagina. Of neem voor meer informatie contact op met Tessa de Ronde.