EmailTwitterFacebookLinkedIn

Shin-Etsu & de VN-doelstellingen

Shin-Etsu is een groot voorstander van de 17 Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties. Om een duurzame ontwikkeling van de samenleving te bereiken en de kwaliteit van leven te verhogen en tegelijkertijd de belasting van het milieu te verminderen, is het van cruciaal belang om de efficiëntie te maximaliseren. De Shin-Etsu Group is van mening dat zij hierin een belangrijke rol te spelen heeft.

Ons productaanbod faciliteert het behalen van de SDG's. De groep heeft een uitgebreid productgamma, waaronder PVC dat als essentieel materiaal is in infrastructuur, halfgeleider-siliciumwafers die onze geavanceerde informatiemaatschappij ondersteunen, en siliconenharsen die worden gebruikt in een breed scala van toepassingen.

Shin-Etsu streeft naar maximale efficiëntie en draagt bij aan de SDG's in alle aspecten, of het nu gaat om het uitbreiden van toepassingen voor bestaande producten of het ontwikkelen van nieuwe producten.

 

Sustainable Development Goals PVC toepassing

 

Doelstelling 2 GEEN HONGER
Beëindig honger, bereik voedselzekerheid en verbeterde voeding en promoot duurzame landbouw

PVC wordt toepast in de landbouw bijvoorbeeld voor kassen van vinylplastic en plastic tunnelcultuur. Het levert agrarische materialen die onmisbaar zijn om groenten en andere gewassen te verbouwen.

 

 

 

 

Doelstelling 7 BETAALBARE EN SCHONE ENERGIE

Zorg voor toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen
 

Doelstelling 13 KLIMAATACTIE
Onderneem dringend actie om klimaatverandering en de gevolgen daarvan te bestrijden

 

Raamprofielen van PVC verminderen de hoeveelheid warmte die via ramen ontsnapt met 71% in vergelijking met aluminium profielen.
 

 

 

Doelstelling 9 INDUSTRIE, INNOVATIE EN INFRASTRUCTUUR

Bouw veerkrachtige infrastructuur, bevorder inclusieve en duurzame industrialisatie en stimuleer innovatie

Door het toepassen van PVC in buizen en verbindingsstukken, gaan leidingwater- en rioleringssystemen minstens 50 jaar mee.


Meer informatie

Bezoek voor meer informatie over Shin-Etsu en de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling de corporate website.